Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ide nevjesta prelijepa je zaista na njoj je vjencanica izgleda ko kraljica
Spodoba
sihirbaz la hawle we la kuvvete illa billah
Putine, baci ju
Ma hajde vide u tri pm
To lutkice
Dedzal je jako blizu silaska na Zemlju...a Bozo je njegov sljedbenik
j e b o vam njegov turban m a t e r
Smot'o ga je tebi neki žešće zajeban mason koji te polovi
Ja ga postujem i nije mi uopste lose. Ljepse se oblaci nego vecina djevojaka. Unikatno, jedinstveno i prelijepo. Ovi hejteri nemaju svoj stil nego gledaju svake godine sta ce drugi nositi da se uklope u modni stil. U svijetu kopija, Bozo je jedan rijetki original.
fuj
Omiljena figura sarajevske raje...
Kakva je ovo nakarada nedaj boze ovu spodobu dze srest ponoci,nibi te 50 zapisa spasilo. Sve je ovo efekat Americke Demokratije sve.
On je prava zvijezda a ne kao ova dole koja je za 1000 KM kupila nagradu nekog Radia Focus koji dodjeljuje tu "nagradu" 2-3 puta godisnje svakoj instagramusi koja se prijavi i plati.
Ozbiljna dijagnoza
NEK NAS BOG DRAGI SPASI.