Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne radi ovakvu budalu od sebe bio bi prosjecan covjek ili ti ga umjetnik, 80% ljudi ne bi uopste culi za njega, ali eto da bi postao celebrity moras raditi ono sto pametnim i moralnim ljudima ne bi ni naumpalo... Ne znam zasto ovoliku medijsku paznju dajete ovom freak-u.
@haree19 Zapad tako nalaže, da se ovakve nakaradne ideje prosire po Bosni. Novci se dobijaju zbog sirenja tzv tolerancije pederluka i nakaradnosti.
prave reklamu i pokazuju omladini da je to potpuno ok.na zapadu je to u još većoj mjeri
JNA je bila pencilin za ovakve!
Da, ali te je i vratila 50 godina nazad, pretvorila te u zapadnog slugu, dok se svijet transformisao nakon pada Berlinskog zida, dok su se Poljska, Madjarska, Ceska, Slovacka otvarale, dok se Kina otvarala, JNA je razarala gradove i sela onih koji su 50 godina stvarali i hranili.
A sto ga klix forsira to mi nije jasno.!!
Novinari smetljari ebo vam on familiju i to musku
E zato i propadamo bolje da ga je babo na lopatu izdrko nego što ga je napravio pih Klix samo topdžije i furundžije promoviše.
ljepa haljinica
Fuj... I ovo djeca nažalost gledaju, htjeli ili ne
I ja odoh do Tarcina malo, objavite
poselami sabita
U ovoj ludoj zemlji Bozo dodje totalna normala ha ha, Bozo legenda, neka Boze.
Stvara, odmara, mozda je trudan .....
Mješavina Hanke Paldun&Conora Mcgregora jbte
😂😂😂
E vala što znate ogaditi jutro ... Klix svakim danom liči sve više na rijaliti portal ...
Fuj!
Ja pederčine brate dragi.
Tebe Bozo polovi neki zesce opasan mason...ili citava loža.