Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava domaćica. Nek se cure ugledaju, pola ih ne zna krisku hljeba odrezat
Sad je drugo vrijeme sad je novo doba i sve sto je valjalo prije sad ne valja boba Sve je teze nac' pravu skorupacu makle se sa krsa, otkinule dracu nema vise obicaja macom u pogacu no ako te zena vara, ti se baci u Moracu Sad svaka brije macku i turin maze sad svaka mudrosera i voli da laze do kasno izlaze, od zestine se gaze ne umiju kuvat' i nokte svoje paze Who see-Novo doba
Tako je Bozo, ko ne zna pravit pitu ne zna ni drzat kitu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vise zna od ovih gradskih fufica sto misle da ce citav zivot po restoranima jest tudjim parama
Prikaza konta sad se moze i udati kad zna pitu napraviti. Baš je nekom do njegovog čmarića.
Ne bi mu oraha iz ruka
mesim lebac,pecem pitu,stalno mislim ja na kitu
Vladika, Petar II Petrović Njegoš, u originalu.
svakako čestitke..svestran momak, svojom ekscentrijom i kreativnošću odskače i od muških i ženskih polupismenih i nesposobnih bejha "metroseksualaca" što za maminu marku uz kafu ispiraju usta događajima od grenlanda do novog zelanda..i ne gura se sa "ponosnim"..
Izgleda k’o pravi onaj islamski terorista sto se rokne u zrak.
božo sigma mužjak
Ženino je da pravi pitu i mužu da gladi tuki. Eto Božo je izgleda kompletan/na
Da se hoće obrijat, volio bih neg' pare.
Samo me zanima evo kako on sam sebi objasni kad se umiva ujutru pa u ogledalu kad se vidi, šta on sebi kaže? Danas se sve nekako racionalizira i svrsta ili pod umjetnika ili pod slobodu neku itd, međutim ako ćemo stvari gledati pojavno, dakle kako ih vidimo, ukoliko bi neko sad hodao obučen u majmuna ili bilo šta rekli bi lud, treba mu psihološka pomoć. Ne vidim razliku, čovjek je umislio da je žena, zaista mu treba stručna pomoć!
Kad bih oklagija mogla da prica.
HAAHHAHAHAHAHAHAHAHA BRAVO!
svaka cast mlada. Mozes se udat
Jbt pa jel moguce da ovoliko ljudi gaji simpatije prema ovo spodobi? Otisao je ovaj dunjaluk u lijepu materini bgm!!!
Zna li picu napraviti?
Nek se uda i da ga vise ne spominjete