Skriveni talent
427

Bosanski Bali-beg otpjevao legendarnu numeru Tome Zdravkovića, pratitelji su oduševljeni

I. B.
Instagram/Kenan Tahirović
Instagram/Kenan Tahirović
Od samog pojavljivanja na našoj sceni, Kenan Tahirović, kojeg mnogi nazivaju bosanskim Bali-begom, privlači mnogo pažnje. Zbog svog izgleda i fotogeničnosti, počeo je uživati u sve većoj popularnosti na Instagramu, a danas iza sebe ima zavidan broj uspješnih saradnji.

Međutim, ovaj dečko skriva još talenata, a svojim ih obožavateljima polako, ali sigurno, otkriva.

Pa tako, pratitelje je jučer iznenadio pjesmom legendarnog Tome Zdravkovića.

Kenan je uz pratnju brata Edina otpjevao "Svirajte noćas samo za nju", a oduševivši mnoge dobio je brojne pozitivne reakcije.

"Ma bravo Kenane", "Prelijepo", "Ovo se čekalo", "Ti kažeš da ne znaš pjevat, ali ubijaš", "Prave emocije", "Svaka čast", pisali su obožavatelji.

Rijetko ćemo ga čuti da pjeva, ali Kenan je od onih koji oduševljava fotografijama, a na kraju krajeva - one su mu i otvorile vrata u svijet poznatih.

Iako je krenuo sa snimanjem reklama za maskice mobilnih telefona, kasnije je dogurao mnogo dalje. Radio je za razne modne brendove, a svoj san ispunio je reklamom čips Lay's koju je snimio u Barceloni sa čuvenim Messijem.

Iza sebe ima učešće u spotovima Lepe Brene, Slađane Mandić, a pojavljivanjem u pjesmi "Žena od sultana" njegova je slava porasla za još jednu stepenicu.

Kenan je javnosti poznat i kao prošlogodišnji natjecatelj srbijanskog reality showa "Zadruga", gdje je izborio čak 6. mjesto.