Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno,mi bi u Bosni našli bar 5000 djevojaka koje su ljepše od nje,zamisli kakvi su grobovi od djevojaka onda tek ove Austrijanke...
Realno, ima i u Austriji bar 5000 djevojaka da su "ljepse" od nje, no takve cure se ne prijavljuju na ove tupave izbore za Miss... Osim toga, ljepota je nerijetko relativna stvar, ukusi su razliciti.
Ima,slažem se,al nisu Austrijanke,već dijasporke,baš kao i ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
interesantna je, lijepa dakako, djevojka sa stavom. sirok osmjeh -po bosanski, bez zlatnog zuba- po austrijski
Ena se bavi fitnesom i jogom,.............. a da li zna ona pitu napravit ?
Cura je jako lijepa i mora se priznat ima pravu svapsku facu, podsjeca me na moju bivsu iz Berlina, Kako god bilo , Ena sretno ti i sve najbolje!
ahahahhaha dan te kakve su ostale bile ako je ova rugoba pobjedila hahhaha
...sto kaze jedan moj jaran " Ja ga j.... ko joj nadje manu". A ja kad vidim ovu nasu novu misicu, dodje mi da placem.
Djevojka je profinjena i prirodno lijepa. Osim toga, mnogo je ljepsa od Miss Sirbegovic. Dajte malo brineta i ridjokosih, a ne samo izblajhanih plavusa (paradoks, i sama sam plava, ali na profinjen nacin :P ). Ena, mnogo srece i na svjetskom izboru!
Da, znam. Mora da je veoma gadno parazitski Turcin biti okruzen sa svijeh strana krscanima, zar ne? Em nemate niti inteligencije, niti pameti, niti znanja, niti ikakvih moralnih vrlina... ama bas nista duhovno vi paraziti ne posjedujete. Da ste barem lijepi pa da kao kurve i klaunovi sluzite uveseljavajuci i zadovoljavajuci svoje gospodare, nego niti to nijeste. Vasa jedina preokupacija, misao koja prozima i obuhvaca cijelo vase bice glasi: kako cud a proceram kroz svoje dupe sto vise, dje cu koga da prevarim i kako da se okoristim, osladim ili zadovoljim. To je cjelokupno vase bice - odvratnoga turskoga parazitskoga smrada koji je rob niskih strasti, bez iakakve sposobnosti kontrole ili discipline, ili vrijednosti reda i rada. Turska stoka.
A koga ti nazivas Turcima? Bosance? Bosnjake? I ko si ti? Hrvat? Srbin? Kao sta se izjasnjavas, ili, jos bitnije, kao sta se osjecas? Kao Srbin, pa si ponosan na cinjenicu da ste sve svoje probleme kroz historiju rjesavali nozem, te da ste pola bitaka LAZIRALI, jer vase, toboznje, junastvo, nije moglo podnijeti gubitak. A ako si KULTURNI Hrvat, onda si sigurno ponosan na fantasticnu epizodu kada ste, poneseni silnom zeljom da se razlikujete od nas "Turaka", kako nas nazivas (a sto me uvjerava na to da si porijeklom iz Nebeskog Naroda), prodavali pricu da poticete cak od - Iranaca! SMIJESNO. Procitaj malo historiju, OPCU, a ne samo svog naroda, pa se nakon toga javi sa nekim smisljenijim komentarom.
Takav genetski otpad kao ti se rijetko radja, a mogu mislit' kakva si spodoba. Ne daj Boze da ti se dozvoli razmnozavat.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
smijem se a plače mi se!
Ehehehe, baliye se javljaju po pitanju lijepote. Turska sapunica! pa zar nije vama jasno da ste vi ruzna nacija, Turci smrdljivi, a???? Ali to i ne bi tako gadno bilo da nijeste usput i neopisivo glupi, uzasno nekulturni i nevjerovatno zatucani. Vi ste dno dna, niti imate duhovnih niti fizickih kvaliteta.
Ok.
...budala je svako ko potroši like / dislike na tebe...kad ti sve bude 0 : 0, otići ćeš sam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
I prije je bila Bosanka Miss Austrije , ona Mirha neka.
Čitam komentare i svi govore o njenom izgledu, a niko (pa ni u tekstu) ne spominje njenu obrazovanost, jer, da budeš MISS, nije važan samo fizički izgled !
...kome li se ti izokola "prikradaš" ? :))
.......zabaci, pa šta se zakači....... ; )
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I nemaju nita ljepše, haha?
Druga slika ... koji kič!
Bosanka koja na slikama drži tri prsta, zašto tu sliku niste objavili, kao neki drugi mediji!
Divi joj 'Jaws'? Al je zato Gluteus uredan preko mjere :)
Lijepa je djevojka,još pogotovo na posljednjim slikama.Pogledajte sliku 2,ima li i jedna ljepša od nje.Uostalom,za Miss nije bitna samo ljepota već i da ima neki politički stav,da je humanitarka,da ima neki talenat,a najbitnije je da je zgodna.A da dođe krava iz BiH i pobijedi trebalo bi je podržati ..i vi kao neke "patriote"(samo kad igra nogometna rep. BiH)