Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreten. \"da niko ne ispašta....\" samo njegovo dupe ne ispašta
da joj majcino srce moze dozvoliti pa da mu oboje djece da da ih on vaspitava i goji. kako bi mu slikarica odleprsala istog momenta. ovako on mami novac, a ona rob djece 24 h.
i onda ce se poslije ove djevoje zaljubiti u drugu jer ce mu postati dosadna kao njegova zena sad i sta onda kao sto njegova kolegica Seve kaze \"ali ne i musko koje zna trajati u dvoje takvi valjda vise ne postoje\"
j.e.b.o. o.n.m.a.t.e.r.s.v.o.j.u
ma , nek se on zaljubljuje kreten koliko hoće puta samo nek djecu i hrani kad već zna da ih samo pravi i ostavlja
glavni uzrok razvoda??? BRAK!
ona moja kući se opustila, mlađe je slađe
deri dok možeš
Dvoje djece, od toga drugo ima samo 4 mjeseca...pobogu zena je jos u babinjacama ovo moze prouzrociti psihicki poremecaj trajno. Zar ovo zeli otac svome djetetu? Ne spavanje, iscrpljenost od poroda, a on da uradi - pravu stvar da niko ne pati?! Cak ni zakon ne dozvoljava zahtjev za razvod do navrsene godine dana (ispravite ako grijesim) djeteta jer se tako stiti majka. Mogao se malo obuzdati barem dok ovaj kriticni period prodje pa onda ako se vec zaljubio, boze moj pa idemo se onda razici za dobrobit svih. Fuuuuj!
Novkoviću TI SI KRETEN !!!!!
musko ko musko umjesto glavom razmislja kyrcem !!!!!!
joj ovako kad nesto vidim. kao sta ce jadan zaljubio se!jos je ona bila trudna. pa mogao je iskontrolisati emocije ako je vidio da se nesto radja trebao je da skontsa \"hej ,zena mi je kuci trudna, ne smijem iovo da radim\". molim te.bili smo svi u slicnim cituacijama kada ti je u vezi monotono i naidje druga osoba koja je u datom trenutku nudi naizled vise nego partner/partnerica, ali rucna se mora povuci!! daj e takav zivot, covjek bi se svaki mjesec zaljubljivao i mijenjao partnera.
@cc cc pasa jesi se ti tek ispilio il kukijem mislis ko i ovaj kaun? cuj zaljubio se hahaha, smijesno, po.cet.nicke greske zasicenje u braku i naleti nova ru.pa a rethardinjo konta da se zaljubio hahah koji mo.ron ostavi zensku sa kojom je izgradio nesto sto traje zbog ru.pe jadno
Da mu nije bilo babe nikada propjevvao nebi. Babin sin :)
svako svakome dosadi kad bi mjenjali zene i muzeve cim dosadi nijedno djete nebi imalo ni oca ni majke a ljubavi nebi bilo ni za lijeka ovo ce uradit samo g.o.v.n.a i neiskusni
sta se ima zaljubit 100 godina ima stara ohebina vazniji mu zakon ku.rca od zene i djece cisto sumnjam da se zaljubio i ona ce po.sitpu kad mu dosadi zaljubljenost kratko traje izlapi onda ce skontat sta je izgubio
unas se vaki zovu PAKSHU