Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za dobra bika nema usrane krave
...labudice i bekani. btw, jes onaj marlon bio faca. danas takih više nejma. sve sam metrosexualac.
Volim ova vremena kad su se stvari nazivale pravim imenima, kad je Secutity bio portir a starleta kurava..
I moja sestra od strica Radmila je radila ovdje
Ono sto im zene nisu znale pruziti trazili su u bordelima .Dok su zene bile majke itd
Ma pricajte vi macani sta hocete...bila ona fina il za kes, svaka muskarca okrece oko malog prsta sa ono dvi deke picetine.
ne mogu francuskinje nikad biti vece kurave od poljakinja,ruskinja i svabica...njih ko je osjetio,zna o cemu govorim...istocna evropa je izmislika kurvaluk za sve te ostale zemlje....poljakinje br.1
Tekst jad i cemer, hajmo zene sve budite kurve, po klixu je to posteno, profinjeno i kulturno cccc kakvi idioti digose najobicnije kurave u nebesa
"Tokom 1960-ih i 1970-ih godina, bila je makro prelijepim, KULTURNIM djevojkama koje su većinom završile u brakovima sa muškarcima kojima su pružale usluge." MOLIM? KULTURNIM I POŠTENIM DJEVOJKAMA?
ovo" kultrnim"se odnosilo na manire ponasanja a ne na moral
Ako su kulturan manir "širenje nogu za novac" neka im bude.
Ovo google translate preveo...
na engleskom "brothel", na bosanskom "bordel" a ne brodel.