Prvu kolumnu posvetio Sinatri
0
Bono postao saradnik New York Timesa
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji govorite protiv ovog C O V J E K A , treba vam noge polomit,zavezat ih preko ledja na ramena i pustit da tako srastu!!!
@reuf Joooooj majmune koga si ti nasao poredit: Bono vs Kemal Malovcic !!!!!!!!!
bono je zakon koji kemo majmune
Kada vidim kakva sve stoka ovdje komentariše skontam da ništa bolje nismo ni zaslužili od ovog sranja koje imamo danas... Bono respekt!
bosna pravo....ne mozes nista ni reci ni pokazati ni imati ni nemati ni htjeti ni moci sto ti neki zavidnici, zato sto oni nisu to, nece poci lajati..... ljudi, kulture malo
Vidi mu matere ti glave i oni naocala sa pijace
kakav on i njegova muzika, za njega je kemo malovcic izmislijo muziku
http://www.youtube.com/watch?v=ruptTspFYvs mislim da je dovoljno...
evo link od kolumne,pa ko voli nek izvoli... http://www.nytimes.com/2009/01/11/opinion/11bono.html
nekulturni momak ti Bono voxu ne možeš ni cipekle očistiti i zato poklopi se sa svojim primitivnim komentarima.
Nekad je Stane Dolanc vristao \"Zaustavite Reuters\" a u danasnje vrijeme bi trebalo vristati \"Zaustavite Bono-a\". STa li je taj irski kreten, sa dva razreda osnovne, umislio.