Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo sliku svoju, kako zaradio? Ja visim na fejsbuku i samo sam na gubitku! :(
A je li mogu i ja da ulozim 100 km sto imam u crno steku pa da zaradim 400 km ??
ali ako sad ne proda te dionice onda nije zaradio ništa. čak štaviše još je na gubitku tih 210 miliona koje je uložio, njih sad nema a ima neke dionice. A one mogu pasti za dan i da se ugasi firma i papa tih 210 miliona. dakle ako ne proda dionice nije zaradio ništa nego je na gubitku.
Ovdje živi stoka!
A koliko je zaradio na Sarajevu?
valjda da nesto i u kesu za gladne u Africi, ne samo da supljira po medijima i neke dzaba koncerte odradjuje
pa dobro jel\' vi uopste citate ovo sto objavljujete?!? ako je ulozio u dionice 210 miliona a one sada vrijede 975 mil. onda je zaradio 765 mil. a ne skoro milijardu.
para na paru us na fukaru
\"Zaradio\", jest jest, crko radeći