Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes jes Sarkozy je nizak, ali ima velik, sigurno :D A što se tiče Michelle i Karle presmiješno gdje ćeš porediti manekenku Karlu i ovu Michelle sa facom poput stopala? xD
A vidi Obame i njegove prve dame!!! Bas su lijepi (i visoki)!! A Boga mi Michelle bolja od Carle, maca prava!
nije on nizak, ima njega citav metar i cevap!
koji kompleksasi
sega mi pravo ovo: na racun visine mog supruga.. Valjda misli, nizine istog.. A ne znam sta se zali, pa poznato je da francuskinje najvise vole francuski voditi ljubav, on joj taman do medjunozja dobaci.. dobro, prilikom snosaja se vjerovatno ne ljube, ali ja mislim da joj moze ljubiti grudi.. a ne znam u cemu je problem, pa nije on prije tri godine bio veliki pa se skupio.. mozda je ona tek sad sebi dosla od silnog konzumiranja droga uz raznorazne rok zvijezde i sad tek jasno vidi sta je uradila.. ne znam karla, ako pozelis da muskarca pogledas odozdo, javi se. svih mojih 185 cm ti stoji na raspolaganju.
Vidi ga sto se je uspeo na prste na prvoj slici. Sto ti je kompleks!