Progovorio o traumi iz djetinjstva
8
Blaszczykowski: Gledao sam kako mi otac ubija majku
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dsds - koji si ti idiot i bolesnik! Ono što normalne rastuži tebe razulari - bogami šiza, care, treba ti stručna pomoć. Od ovakvih komentara to i počinje. :(
Bolesnik, uzmi tablete. Iako mislim da se samo zaj*bajes, pripazi se malo. Kako ovaj prije mene napisa, tako to i pocinje. Prvo iz zaj*bancije pa ti predje u naviku. Otidji kakvom specijalisti prije nego sto bude (pre)kasno.
koji si ti tenkre ccc ... dabogda te uhapsili ovh dana radi toga sto pises, jer si bas pravi potencijalni psihopata
Samo psihički jaka i čvrsta osoba može nakon ovog ostati potpuno prisebna nakon ovoga. Tužno je to što ovo nije jedini ovakav slučaj, a zamislite samo kakve su strahote proživljavali logoraši u istoj državi gdje će biti euro, što u drugom svjetskom ratu, što u radnim logorima komunista. Ili, kod nas, u ratu, silovanja, klanja roditelja djeci na oči, ubistva, masakri. Pravaa tuga, a Jakubu svaka čast što je spaas našao u religiji, i što nije postao narkoman, diler, alkoholičar ili psihički bolesnik @ dsds, znam da se šališ i drago mi je što ne misliš tako kao što si rekao, ali nije se sa takvim stvarima zezat. zamisli da tebi neko nekog neznanca pred očima zakolje, a kamoli otac majku. I da neko onda se sa time zeza, razmisli malo i shvatit ćeš da si pogriješio ;)
Svaka čast, treba krenuti dalje. Za razliku od nas koji sjedimo u svom mraku i čekamo da nam netko drugi upali svjetlo. I što je još gore, počelo nam se sviđati u tom mraku.
tragedija. ali ne razumijem komentare u kojima se autori obracaju liku iz teksta, kao sto je to uradila mery. pa moja ti, mi citamo ovo, a ne ovaj poljak.
@dsds, Pokusaj se na drugi nacin saliti jer ovo ti je zalosno :((( Procitaj o Montreal-Mörder =Canadian Psycho,, sledit ce ti se krv u venama :((((((
Svaka ti cas dsds majstore , ovo je bas pravi povod za salu , fuj .. Strasno kakvih sve ljudi ima , stvarno strasno . Nadam se da ce Kuba odigrati dobro EURO :)
zezam se
Kakva je svrha komentara na ovoj temi? Providni ste, klixnem vam mamu svima u redakciji!!!!!!!!
mery ne seri!!!!!
Bravo gos.Jakub, Tesko je to sve prezivjeti ali vi ste uspjeli i svaka cast vasoj baki, znam da joj nije bilo lako, tesko je to psihicki i fizicki izdrzati sa dva unuka koji su mogli u svakom casu oteti se kontroli. BRAVO; JER SE PORED SVEGA SVE SA DOBRIM ZAVRSILO.
Neznam kad sam se zadnji put najezio. Do danas.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ admine brisi komentare. @dsds idote, nadam se da ce ti blokirati IP adresu
Nadam se da se smijao dok mu je klao majku..:)