Ceremonija u Miamiju
42

Bivši suprug Jennifer Lopez oženio 31 godinu mlađu manekenku

I. S.
Foto: Instagram/nadiatferreira
Foto: Instagram/nadiatferreira
Marc Anthony (54), bivši suprug Jennifer Lopez i manekenka Nadia Ferreira (23) vjenčali su se jučer u muzeju Perez u Miamiju, a ceremoniji su prisustvovale brojne poznate ličnosti.

Među njima su: Victoria i David Beckham, Salma Hayek, Maluma, Luis Fonsi i drugi. Nadia je nosila vjenčanicu koju je dizajnirala Galia Lahav. Mladenci su željeli sačuvati privatnost, tako da mediji nisu bili pozvani, a do sada je na društvenim mrežama objavljeno samo nekoliko fotografija.

Inače, Nadia se od 2018. godine bavi manekenstvom. Nosila je revije za mnoge luksuzne modne kuće, uključujući Tommy Hilfiger i Balmain. Postala je Miss Universe Paragvaja 2021. godine. Pojavljivala se u časopisima "Elle", "Harper's Bazaar", "Cosmopolitan"... U maju 2022. je na svom Instagram profilu objavila da ju je Marc zaprosio.

On iza sebe ima tri braka: s Dayanom Torres (od 2000. do 2004.), s Jennifer Lopez (od 2004. do 2011.) i sa Shannon De Lima (od 2014. do 2017.). Iz braka s Dayanom ima sinove Cristiana i Ryana, a s Jennifer ima blizance Maxa i Emmu.