Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo se mačevali čunama
Joooj koja djeca pišu textove na klixu, a isto i komentarišu dječaci... Pa jbt pa ova vijest je stara 33 godine... Sutra javite da je umro Elvis, a ni vođa grope Doors nije među živima...
Svirao je David Bowie i Pauci sa Marsa tad smo bili ko novi a sada smo farsa ! To je bilo neko bolje i srecnije vreme !! Jah,vijest stara 30 i kusur godina ali osvjezavajuce u ovom sivilu.
Možda su k.u.r.v.e pod krevetom, kvočko :D CAREVI
vako i onaj lazni commi sa svojim deckom!!!
Kako lijepa pjesma! BERLIN!!!
Skinuo, preslušao i uploadovao
Pa i ovaj nas lazni commi ga prima u katalizator...
hvala na linku, stvarno su najbolji
dobra obojica, obojica bi-, mažnjavali uvijek i najbolje mačke i najbolje mačore. i neka su, jedan je život
Indie meets rock.
Otkrila kur.va Ameriku ! Pa to i ptice na grani znaju pa sta ! Zahvalilo kuc.ki para pa se sad sjetila ke.nja.ti stara fun.fa.ra !
Pa to je moderno danas...
ovo je sasvim dovoljno.. http://www.youtube.com/watch?v=9G4jnaznUoQ