Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dadne ti pickee bez problema sama se nudi ,pa te tuži i dobije ostetu .
Crni Kacavenda
sto si "meto" "meto" si ga !
Jesu krenule ove amerikanke sa svojim tuzbama za silovanje i to nesto sto se desilo prije 30 godina. Malo malo pa neki glumac neku silovao prije vise od 10 godina. Ovoj se glupaci NAVODNO desilo prije 14 godina, i sto tada nista nije reagovala? Nego nakon toliko vremena dosla i tuzi? Jer se nije ni dogodilo.
To je zakon i sud a ne ove naše karine
Stvarno baca malo na Dzeku
Jedino ako je nosem zlostavljo
to je taj nedostatak vjere i principa, šta radi od zapadnog društva... proizvodi brutalne ateiste kojima je bitno da ''prožive'' život, bez ikakvog morala i pravila, ako su moćniji da gnječe ispod sebe itd.
Vidim Salkane, kod nas teče med I mlijeko...
@Simply_Red pa tjeraju nas da se furamo na njih
Hot Cosby xD
Mnogo ljudi je bolesno, neki su manje, a neki kao što je ovaj monstrum, unište mnogo života. Nema lijeka za ovakve životinje, u pitanju je patologija, jedino zatvor i suzbijanje dalje štete po društvo.