Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A steta koja je nanesena ugledu Billa Cosbya, zbog takvih prica i gluposti najbolje mu je da krene sa tuzbama za klevetu pa da vide svoje doticne gospodje koje su cutale 40 godina i sad zele novac!
Samo u ovom slucaju nece biti podignuta optuznica... Za druge se jos ne zna..
Jbg digle se kurave misle da je lahko doci do para :) Jbt nesto sto se desilo 1974 godine one se tek sad "sjetile" :D Nakon 40 godina i ratni zlocini su zastarjeli :D
vjerovatno jadnice koje su pokusale na ovaj nacin domoci se novca. ostarile, pa vise ne mogu guzicom zaraditi, samo lajanjem. da je pametan, sad bi ih tuzio za klevetu i oder'o im kozu s ledja!
Pare, dobar advokat i miran si.....