Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tezak zivot
Drogirao ju je Davidov sin, iskoristio i bacio na ulicu kao smece, naravno da je jadnica postala ovisnica, on je bio proizvodjac Droge, na njoj je eksperimentisao bogati imbecil
Jbt kako ljudi ne znaju uzivat, ima kes i udri po drogi, alkoholu, na kraju skrene sa pameti.
Pa to jeste problem što pomisle da je to uživanje.
Kamo srece da je bio neko da je usmjeri na neke druge stvari. Ovako je kao dijete pocela glumiti i zivjeti u nestvarnom mjehuru. Da je kao mlada putovala malo po svijetu shvatila bi da je ustvari sretna. Ovako, okruzena je ljudima koji zive u nekoj virtualnoj stvarnosti. Ovisnost je tezak problem, ali neki se uspiju izvuci iz toga.