Diva večeri
29

Bila je jedna od najatraktivnijih "očajnih kućanica", a u šestoj deceniji izgleda fantastično

N. C.
Teri Hatcher
Teri Hatcher
Teru Hatcher pamtimo kao Susan iz popularne serije "Očajne kućanice", a i sada sa 58. godina izleda odlično.

Glumica se pojavila na American Heart Association's Go Red For Women događaju u New Yoruk u veoma zanimljivoj "skulpturalnoj" haljini koja prati liniju tijela i očarala prisutne. Sinoć je bila diva večeri zahvaljujući šarmu, ali i kreaciji.

U skladu s događajem, Teri je uvukla svoju vitku figuru u crvenu Rubin Singer haljinu. Glumica se odlučila za haljinu otvorenih ramena. Pustivši da joj tamna kosa pada preko ramena u nježnim talasima, šminkom je izoštrila svoje nepogrešive crte lica.

Hatcher je sinoćnjim pojavljivanjem na događaju u New Yorku opravdala status najatraktivnije "očajne kućanice" te pokazala da i u šestoj deceniji izgleda savršeno.

Pored uloge u "Očajnim kućanicama" američka glumica poznata je i po svojim ulogama Lois Lane u televizijskoj seriji "Lois & Clark: The New Adventures of Superman" (1993–1997), Paris Carver u filmu o "Jamesu Bondu Tomorrow Never Dies" (1997).

Hatcher je ulogom Susan Mayer u seriji "Očajne domaćice" (2004–2012) osvojila nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji i tri nagrade Udruženja filmskih glumaca.