Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onog momenta kad je prestanu snimati i svakodnevno obavještavati javnost u čemu je izašla i šta je obukla počet će da se oblači normalno. Sve dok je to masi interesantno i intrigantno pravit će budalu od sebe. Pet puta da se ovako obuče i da je niko ne ejbe 1% šesti put bi obukla dimije.
Najbolji odgovor
Mediji su optereċeni poremećenim ljudima.
baš te žene ne znaju šta će od sebe, nije hašmetu trebala krit, cilj joj je upravo da se vidi. Ne samo njoj nego svakoj sličnoj. fuuujjj
Ovi su bas pukli ko tikva i jedno i drugo
Hajde da busemo realni:ona moze sta hoce, ko kaze da njeno rijwlo nije za pokazivanje, ljubomoran je.Sve cestitke gospodjo.
Drogirana non stop
pod pritiskom i ucjenom
Ampak, namjerno ne obučeš ćicega, a onda kriješ minđu torbicom???
Kuce koje hoda sa ludjakom
ošo svijet u sunovrat . Crncuga sa parama se izivljava na bijelom mesu
Budala
dobro hoce te li prestat objavljivati pornografiju
Sta ti je moderna zena
Šta reći koju poslugu porati, onima koji čuju a nevide.
Nazalost naj svijet je vise pokvaren nego normalan! Evropa i Amerika nama nisu dobri!