Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo sto je Nedim Lepic toliko bitan lik da mi moramo vidjeti kako je on reagovao na zemljotres 🙄
Ako nije bitan lik zasto si kliknuo na ovaj članak?
Rijetko odvratan i antipatican lik. Jako, jako nepismen momak koji djeci palamudi, daje im "zivotne lekcije" sa dvojih dvadeset i kusur godina. Nepismenost se najviše istice, ima mnogo toga jos.
Svojih*🤣
Vi sto svi pljujete nedima, pljujete ga jer ste ljubomorni sto on vasu platu zaradi za 1 sat a vama je za tu istu platu potrebno 720 sati, Pozdrav.
Nedator najjači kliper na svijetu!
seljak koji se docepao betona u Sarajevu. Ne bi me cudilo da kaze kako je iz Sarajeva.
taj seljak je veci gospodin od 99% vas sto pisete na klixu ;)
Kliks ce naredni mjesec dana pisati o zemljotresu
Otklanja covjek istihare pod stokom...a crnogorska voditeljica kaze evo zemoljotresa i nastavi da vodi dnevnik...
Besposlena budala
za tvoju informaciju ova "besposlena budala" za 2 sata zaradi platu za koju tebi treba 2 mjeseca. tako da manje prosipaj mrznju koja je uzrokovana tvojim neuspjehom a vise gledaj kako zaradit koji dinar ;)
Nema straha bez Božijeg straha. La havle ve la kuvvete illa billah
E sad sam se nasikirao.
Jaka vam je vijest u p.m ko je ovaj bgt koliko vam je platio da ga reklamirate
Al klix cijedi ovaj zemljotres 😁
Izvlace svaki rihter iz njega 😆
Pozdrav za wonderija i eurodrmexa #projektMaj
TAKO JE, CEKAMO #PROJEKTMAJ
Opaa, projektMaj.. zvuci opasno ☺
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel moguc da ste ovo objavili hahaha. Svašta.
Ovo je najveca tetka koja postoji na svijetu
Kako ove mazge od ljudi treba provuci kroz sake, pa oni eksera udariti ne znaju samp sjede i bleje po ovim monitorima. Kud ode ovaj svijet mati mila. Sto najgore cure se jos pale na ovakve debile.
Sto bi udarao eksere? Samo se bosnjo ponosi sto je ohrnala konjina koja nosi daske i burgija umjesto da napreduje i olaksa sebi zivot
100% si u pravu brate lijepi vojni rok šteta sto su ga ukinuli ovaj bi ribao svaki dan WC a onda bi po pravilu bio čebovan što je pičič ovo je platio klixu da ga reklamiraju