Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smradino jedna na faci ti se vidi koliko si glup
Slazem se da se svakome moze desiti. Razliku pravi to da svako ne moze pobjeci. Savjest, odgovornost i dobrocinstvo cine prevagu između ljudi i ovih drugih.
kakav smećar moraš biti da ubiješ osobu i odeš hladno na koncert ko da ništa nije bilo otpjevaš. a izgovor da je bio pas, znači nećeš stati ni životinju da ubiješ, nebitno što je živo biće? kakav psihopata pu mater ti ebem.
Svako stručnjak sa strane..
Svakome se može desiti da usmrti pješaka ali rijetki su oni koji razgule da pjevaju dok pješak umire u jarku.
Znao si ti veoma dobro dzukelo jedna neg si bio pijan i na lošoj robi.
Sramotno…tragično….bestijelno…gdje je pravosuđe SBK..? Kako ih nije stid,ako ih već nije strah
Seljačino neotesana majmunska
pišeš li iz zatvora ili od nekuda drugo
Ovaj je teski debil, ali vi ste jos veci jer objavljujete njihove debilske izjave!!!
"Čovijeka" jel
moj sin udario u mraku u nesto stao STAO . jer nije vidio ko je i sta je ....kad je izasao vidio srnu nazalost mrtvu zvao policiju da obavjesti di prelaze zivotinje cestu da stave znakkkkkk
ovaj je pokusao sve da zataska. ZAtvor najmannje 15 godina treba dobit
Samo istom mjerom ako se dokaže da si kriv,i ko zna na čemu si bio te večeri
jao ovih cobana iz zvezdi stada
KAKO GOD UBILE STE NE DUZNE LJUDE TREBATE ODGOVARATI...U ZATVOR PA TAMO NEK SE VAMA DESI U BULJU..RECITE NISMO GA VIDJELI SA LEDZA NAM PRISAO 🍆🍆🍆🍆
na spidu ne na tabletama za smirenje