Među najljepšim ženama svijeta
23
Beyonce zablistala pozirajući za magazin Vogue
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zgodnaaaa...ja volim da ljulja nego da žulja
Ja ba strašnih treba ima po gradu Bejose im nije ni do koljena ma gorske vile kad vam kažem, pitam se koliko je Jay Z platio za ove natpise po novinama.
Bezveze... vidim ljepših žena svaki dan šetajući Zagrebom.
Klix zaboravlja da kod nas hodaju i komentarisu samo modeli i manekeni pa im Beyonce nije lijepa, vec je debela i odvratna. (da ste za bilo koga drugog rekli, ali za Beyonce? Ona je prava zena!)
http://officialmagicpg.com/wp-content/uploads/2013/02/ugly-beyonce-super-bowl-pic-210x210.jpg
bez photo shopa njene noge su isljucivo za mesare, ko je tebi kriv sto se lozis na debele zene
Medju najljepsim zenama ??? Oj dan vas je*o
Jesu joj vizuelno noge istanjili ovim plastom. Glupa p.e.d.e.r.s.k.a posla, samo mrsavice promovisu.Zena ima prekrasne obline i neka ih pokaze !
Odradio bih je ko dijete trešnju..