Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucera joj Obama !!!
@commi....u susjeda otisla zena negdje ,nakon tri dana ona se javlje halo dragi ,muz ce ti jesili to ti ,da dragi evo me javljam ti se iz Gorazda na Savi ,muz ce ti ;hallo Gorazde nije na Savi vec na Drini,zena ce ti neznam evo ti Savo oa nek ti on objasni.!
...bolan, šta se bunite na rvacki...pa jel\' vam goražde opĆina...i stari grad :)
je li u zemlju ČUDA, kao u tekstu, ili ČUDESA, kao u naslovu? i otkud KLJOVE, za ime svijeta? čak i kad su dijamantske i vampirske? to su OČNJACI. kljove su, zapamtite, mada je prilično jalovo pokušavati vas educirati, samo kod slona, divljeg vepra i morža. opet pokušavate rvacki uvući na mala vrata
ČUJ ČUDESA ?????????? J E B A L A VAS ČUDESA I TUĐMAN ZAJEDNO
-natakla dupli ...kurton (kondom)...!
Ja joj vugle
a uloga playboy zecice?