Pravo vrijeme za porodicu
0
Beyoncé: Spremna sam da postanem majka
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro bona, strpi se malo...umoran sam danas
Šta nas boli brigaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Fakat ne kontam koga briga što ona hoće djecu!! Jutros se uhvatio red pred narodnom kuhinjom, a oni ove informacije obajvljuju... BRUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prvo cu da je bijem onda cu da je karam
posveta@kako neko moze da bude kopija sam sebe....da se bolje izrazis originalna je to je ona,potrebno je da cujes samo glas ili pjemsu da bi je prepozano...to je originalnost u moru pjevaca ;)
Kraljica Najbolja je...samo napred :) Novi album je superr !!!
Definitivno najbolja pjevacica...ima sve ..glas,stas,tijelo :) BrAVO ZA Queen Bee :))))
Želim je jako, odmah i ovdje!
a ja ko sa tresnje
ne bih silazio ko djete s bicikla
izgleda da je fazon ovog clanka ko ce se bolji metaforski izraziti kako bi je odradio
olizo bih je ko poklopac od argete
podero bih je kao budala poziv za vojsku
Raskovo bi je ko šupu...
Kod nas sa 18 ne znaju nos obrisati :)
potrosio bih je k\'o seljak drzavni poticaj
Koji je ovaj Jay Z papak. Dopusta da mu zena trosi milione za spot za pjesmu o liku za kojim pati vec 13 godina, i sada ce joj udovoljiti time da joj da djecu nakon sto ga tako bruka.
e jesi li spremna? :) i kad rodiš onda će časopisi/internet objaviti kako dobro izgledaš i kao majka, bla, bla, i povući ćes se iz muzike( lafo porodica na prvom mjestu!?bla, bla), i onda ćes nakon 30 godina u budućnosti poželjeti opet da se vratiš muzici misleći da si još neka treba...bla, bla, bla....