Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je to sto su joj i u 9om mjesecu prikazivali slike s plaze, kako kako dobro izgleda, a sad odjednom izgubila 27 kg viska. Gdje su te slike na kojima ih je imala :)
Pitanje da li je ona uopste i rodila?! Vjerujem da je imala zenu koja je nosila njeno dijete i koja se dan - danas bori sa kilogramima, ali uziva u milioncicima!
ona se nije ni poradala, pa vidite joj samo bebu ima kosu bjelaca, a muz i ona imaju onu crnacku kovrdzavu ma daj ba bjazi smrsala nikad ^nije ni rodila
Sta ti super stoji,ta dva kg sto si izgubila ili to sto je ostalo? ;)))
i ja sam smrsala 2kg i super mi stoji, i hocu jos 2kg i to je taman. beyonce svatka cast, uzor si mi.
I sada izgleda debelo.
pa i nije sarajevo-x nego klix xD .... a to si bgm upravu .. koriste ove papanske izraze :/ niđe vezze
Pa ovi iskompleksirani novinari namecu neki jezik koji se u Sarajevu nikad nije govorio. I neka nije vise \"Sarajevo x\", ovo vise, po jeziku koji se koristi, lici na \"Zagreb x\". Nidje veze!
Ama ljudi moji, pa sto ste toliki BUKVALCI?? Moj prethodni komentar je bio cista IRONIJA jer sam i sam alergican na izraz SMRSAVITI/SMRSAVJETI... P.S. Citaj nekad i izmedju redova;)
U Bosni se kaze Smrsala...u hrvatkosj srmsaavilaaa uhhh jeaaa...koji su gayevi ovi hrvati !
SMRŠAVILA ??? Valjda SMRŠAVJELA, ovo je zadnji put da vas ispravljam decki!!!
@Pastuh cuj baciti HAHAHAHAHA :D
manje 27 kilograma zahvaljujuci liposukciji lol
valjda smrsala, a ne smrsavila
čuj njega šta sad. Pa idemo ga baciti kad već ne možemo zabiti