Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vatafak? Brzo to ona obavi.. I zatrudnila i porodila se za 3 mjeseca. Valjda to tako seta kad si selebriti.
pitanje za bolu: Šta te TVOJA mama još naučila?
Uopste nije istina, ovo je samo ono poznato \'rekla-kazala\'. A sto se tice silnih komentara da nije trudna i da je sve ovo farsa, izvolite pa pogledajte: http://twitter.com/#!/BeyonceLite/media/slideshow?url=http%3A%2F%2Ftwitpic.com%2F7ejwlp Ako je ovaj stomak mogla ikako \'napraviti\', skidam kapu. Ljudi, de ne budalite.
Ha??? Kad prije, jbt??
Ovo nije istina, jos nisu potvrdili. Otkud vam ovo???
Sad joj je ckapi ko bokal, mogu se noge metat.
Čestitam, hajmo sad neki rep
Nije Tina May Carter, nego Tiana May Carter ;)
Ma to je samo farsa, nije ona nikad ni bila trudna. Vidjelo se fino na slikama da nema trudničkog stomaka. Ne bi me čudilo da im dijete iduće godine krene u školu :-).
ovo sam ranije procitao na 30 drugih portala al dok sa zakasnjenjem od par dana ne procitam na sarajevo-x nikom ne vjerujem.