Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah,bas ce nesto radit zamorno...Sjedit i pritiskat X je.beni...
500 000 000 $ Jesam li dobro pročitao, pa napisao ?
ponudjeno joj je 500 miliona sto znaci pola milijarde
Mozda malo mijesamo znacenje biliona, miliona i ostalh sa engelskog jezika..
Mense cini opet prevodioc pogresno preveo. Cuj pola miliarde pa nije Chuck Norris
Za te pare možeš dobiti Brada Pitta u 25 filmova. On i Geoge Clooney inače zarađuju 20 miliona dolara po filmu (pročitao nekad na Forbesu). Nisam ni pojmio da im je X Factor isplativ do te mjere da si mogu priuštiti sudiju sa plaćom od pola milijarde. Zaista teško za povjerovati. Možda se radi o ponudi za više sezona.
zaista vas molim da provjerite jos jednom ovaj IZNOS OD POLA MILIJARDE??? dali vi zaista znate koliko je pola milijarde? i koliko jedan super glumac mora desetljeca da snima filmove da bi to zaradio itd? samo primjera radi
Nit me ko zove nit micem iz stana. Da mi nije kladionice puko bih.