Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi sto komentarisu Bey ili cak i Seve negativno, molim da okace svoju sliku uz komentar...
Joj ove kim nikako da udje u prvu ligu
ocigledno kompleks vise vrijednosti... Ovakva izjava bi mogla zasluziti respect samo ako bi to izjavila za nekog kriminalca, ubicu/ silovatelja sta vec...ali za drugo ljudsko bice pa kakvo god... hmm hmm hmmm... jadnooo Ako je istina...
Ali vi sa KLIXA ne umijete sastaviti lako rijeci da bi dobili recenicu koja ima smisao. JADNI NE BILI
sta ima da je gleda, beyonce je zivot provela u treniranju plesa, pjevanju odricanju...bolje izgleda sto puta! ova glupaca snimila pornjavu i uzima milione nizasta..
necu ni ja da se druzim s kim, \'ta ce ona :D
ocito da nisi dovoljno inteligenta da razmislis moram li ja ili ti ga klj biti musko? zenska glavo,nekad me stid sto sam zensko zbog raznih supljih glava...
Zivot mi je otisao dodjavola, pitajte Koketa!
Samo ja komentarisem
Ma sve si u pravu
Ma puko je ramos iz penala pa joj natekla glava
@klj Ocito da ti se zivot svodi na to da d.r.k.a.s na Severinine ili Beyoncine slike. Po meni, Beyonce ima super tijelo ali lice nista spektakularno, nije mi nimalo lijepa.
Pa u pravu si ima ih puno ljepsih
Pff, rug\'o se lonac loncu...
Onako kazem, uopce mi nije nesto specijalno, ima mnogo ljepsih zena od nje, ali ova fotografija je bas grozna.