Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mimi kolko ja znam tek je na onim nekim awardsima rekla da ceka dijete, gdje ce onda prije par mjeseci imati stomak -,- a moze se skontati da je namjesteno, trudna taman u zimu kad ne mora nosati bikinije i sranja da se nebi skontalo da nema stomaka btw ovo sam samo napiso iz ciste dosade dok cekam tekmu, zaboli me neka stvar i za njom i stomakom i ostalim hichkim mternama ;)
Bogati nas izrabljuju da radimo za njih,uzgajaju nas za organe i još sad im i nosimo dijecu.
Meni je super u svakom pogledu, jos bih samo zamolio \"decke\" iz banja luke da ne komentarisu.. :D
Ma zaboli me za trudnoću.Trudna ili ne RASKOVAO BI JE KO MOJ DEDO STARU ŠUPU!!!
LICEMJERNI AMERICANCI NISTA NOVO
da je lazni stomak, sigurno bi uzela neki dovoljno kvalitetan, koji se ne bi tek tako previjao.... a jesu li joj i napuhani obrazi lazni??? hihihihi
Kako joj je muz odvratan, jedna od najodvratnijih faca ever!!
sta je briga... to je njena privatna stvar... ona je pjevacica nije majka tereza da se drugi nesto zgrazavaju ili sta ja znam...
Zašto dajete tako retardirane komentare.Jeli vam palo na pamet da mozda ne moze imati djecu(ako u ovome ima istine)!!!???
s.r.anj.e kroz gusto granje! i da je trudna i da nije njena stvar! kad moze platiti da joj izblijede ten isprave one kustre na glavi i dotjeraju do te mjere da covjek pomisli pa hajd eto i nije ruzna, sto onda ne bi platila da joj neko drugi rodi dijete!
Joj,, vidjeh je na hvaru s trbuhom do zuba...kako je to lazirala :)))
Jest ruzna u pm.
http://www.rickey.org/wp-content/uploads/2011/10/Beyonce-Fake-Pregnancy-01-2011-10-11.jpg jel ovako izgleda trudnicki stomak??
http://vancouver.virginradio.ca/Blogs/TheLatest/BlogEntry.aspx?BlogEntryID=10286146 slike sa hvara u bikiniju od ljetos, toliko o tome da je ovo lazni stomak...
kako ste tako bezveze, haljina joj se presavila dok je sjedala a ne stomak, malo bolje pogledajte
@@B.O.G. NE SERI HLJEBA TI
Ma jesu garant! Ma 100%!