Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gonite se vise u tri p.m. i vi i sedam dadilja i dizajnerska djecija odjeca i patentiranje imena...mars u p.m.
ja baš konto dat ćerki ime blu ajvi
Evo, baš ću ja svojoj kćerci dati ime Blue Ivy... A Beyonce to neće ni znati... Glupača... Da je bar neko ime...
Da li je ovoliko preseravanje uopšte moguće??? Kao što je Jale već rekao, seljak ostaje seljak. Može biti seljak milioner, on je opet u duši seljak.
Moram Boga mi i ja svog Zejnila patentirat!
JA IMENA I GOVANA ...
@ Yeezy Dječko ,oladi malo. Prije svega ,taj Jay Z je bio narko diler kao i svi reperi prije njega ,malko mu je mikrofon pod njušku gurno njegov boss radi dodatnog profita (isto kao što je 2 pac-u pod njušku gurnuo mikrofon Suge Knight) ,pa je malo ko fol recitirao uz do max pojačane bass beatove. Elem ,gospodina ne čine milioni ,već njegovo ponašanje ,a ponašanje dotičnog reperčića je toliko \"dobro\" da ima više djela u krivičnom dosjeu nego što književnih djela ima Branko Ćopić. Nit je on kakav umjetnik ,niti je to žanr muzike ,niti će ikada biti. A da bi se za dolar po-j-e-bo ,evo ti dokaza ,kada je spao na to da \"patentira\" ime djeteta.. Što nije patentirao neki izum ko Nikola Tesla? Ah ja ,nema on tih \"mogućnosti\"...jedino što ima mogućnost da ovcama za debele pare uvaljuje smeće od muzike!
kmice i njihovi kompleksi. nije imo hljeba jest, sad patentira djetetu ime.
Jest, jest.. I Emina isto. :P
odvratni su !! k\'o da su rodili bozicu..
da hoce patentirat i ime alma pa da ga vise niko ne moze koristit, ne mozes opstat od alma na svakom cosku, a ime nista posebno. valjda roditeljima mrsko smisljat
Postovani novinari, ukoliko ste preveli ovu vijest zelim Vas obavijestiti da ste prevod lose uradili. Naime, ime se ne moze PATENTIRATI. Da bi nesto bilo PATENT mora biti izum (tehnicko rjesenje nekof proizvoda) te mora ispunjavati druge uvjete. Ovdje se vjerovatno misli na to da Beyonce zeli zastiti ZIG (Trademark) Blue Ivy kako bi ga korisitili kao brend u prodaji odjece, parfema itd. Kako biste izgradili Vas kredibilitet kao portala koji prenosi tacne informacije, mislim da istu gresku trebate ispraviti, a ubuduce se vishe informirati o onom sto prenosite. S postovanjem!
jadno dijete, bog zna u sta ce izrasti, napravice invalida od njega, razmazenu malu glupacicu, vec su je zgadili svijetu ni krivu ni duznu
krivi smo mi, ja i vi, što čitamo klikamo komentarišemo lajkamo kritikujemo pljujemo i sve drugo osim što bi trebali da - ignorišemo.
Prese*avanje.......sta ce sutra traziti? Obustavu saobracaja jer mala prloazi ulicom...drzavno obezbjedjenje...tek se rodila a \"zvuci mocnije\" od predsjednika SAD-a
KAO ONI MOGU PATENTIRATI IME, A KAO OBICNI RODITELJI TO NE MOGU .... MA UMRIJET ĆE I ONI SAMO POLAKO
Kako ruzno ime nebi ni srbina tako zvao.