Pjevačica otvoreno o karijeri
0
Beyonce: Da nisam uzela predah, poludjela bih
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slusate mentalne bolesnike!!!
ja bih je odro
ovo sve što ste napisali da je rekla za the sun je totalna glupost. Idite na youtube i ukucajte Year of 4 i vidjet ćete njen dokumentarac. Proces nastajanja novog albuma i godina odmora. Ovo sve što je citirano se nalazi na samom početku videa. Bilo bi dobro da se malo provjere informacije prije nego što se nešto objavi.
i kako si sad? je bolje?
Nepismeni novinaru,njen cd \'4\' je izasao jos 28.6. prije nego nesto napises,provjeri isto!!! ne sramotite se,cuj\'\'naporno radi na zavrsavanju svog albuma\' ccc