Berlusconijeva Ruby rodila dijete

F
FENA
20.12.2011. u 12:43
0
16
Berlusconijeva Ruby rodila dijete
0
Berlusconijeva Ruby rodila dijete Ruby
Marokanska tinejdžerka koja se našla u središtu seks skandala s bivšim italijanskim premijerom Silvijom Berlusconijem rodila je dijete dva puta starijem vlasniku kluba, izvještavaju italijsnaki mediji u utorak.
Plesačica Karima El Marug, poznatija po svom scenskom imenu "Ruby srcolomka", imala je samo 17 godina kada joj je Berlusconi platio za seks prošle godine, javlja AFP.

Ako se 75-godišnji bivši premijer proglasi krivim bit će suočen s 12 godina zatvora zbog zloupotrebe vlasti nakon što je navodno iskoristio svoj položaj da bi Marug oslobodio iz pritvora.

Tužilaštvo tvrdi da je Berlusconi platio Ruby za seksualne usluge nekoliko puta između februara i maja 2010. godine. Na suđenju, koje je u toku, policijski službenik je početkom ovog mjeseca svjedočio da je Marug radila kao prostitutka.

Berlusconi je negirao sve tačke optužnice i izjavio je da je Marug dao novac da bi joj pomogao, jer je bila u izuzento teškoj finansijskoj situaciji, a intervenisao je oko njenog hapšenja zato što je vjerovao da je ona nećakinja bivšeg egipatskog predsjednika Hosnije Mubaraka.

Suđenje je počelo ranije ove godine dok je Berlusconi bio na vlasti, ali je odgađano mjesecima nizom zahtjeva koje je podnijela Berlusconijeva odbrana.

Izvještaji tvrde da su dijete i majka u dobrom zdravstvenom stanju, a otac, 42-godišnji Luca Risso, koji je vlasnik diskoteke u Đenovi u sjevernoj Italiji gdje je Marug radila, kaže da se njegova "sreća ne može opisati riječima."


Komentari (16)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: