Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mog\'o si šumu kupit za te pare,Davide
j**e se njima sto ce neko umrijeti od gladi i zime za Bozic...
muka mi je od njihovih faca. iz paštete iskaču. ne zna se koje je od njih odvratnije i špicastije
ja ih mrzim sto oni imaju a ja nemam! :(
ne ser.i.te, ljudi su radili, zaradili nek trose. koliko god da daju para u humanitarne svrhe, a daju, svaka im cast. to smao pokazuje da ih novac nije pokvario. samo trosite i uzivajte, zaboli vas rac, i ja bih da imam !
Vrhunac malograđanštine i papanluka dvoje seljaka koji sve zajedno imaju 3 i po razreda škole. Umjesto da su za te pare podijelili božićne darove siromašnoj djeci i tako zahvalili bogu ili sudbini što im je pružen tako lagodan život. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!
tako ti je to... kad cigo ima masla i gu*icu s njim maze
dok on troši po 50.000 ja ću za božić jesti krompir i rižu bez salate:D
Moglo je i sa manje love. Ne bi nista ruznije izgledalo sa jeftinijim kicenjem. U duhu Bozica je pomoci drugma, koji nisu imucni, a ne potrositi toliku sumu novca na kicenje. No nisu jedini, svi smo promjenili blagdane, praznike, svih vjera, u luxuzne feste i pijanke umjesto da slijedimo duh tih blagdana i pomognemo ljudima oko nas.
1 metar drva - 65 KM 41 000 E - cca 80 000 KM Znaci 6 drvcaDi - djuture 1250 metara drva svako drvo znaci u sebi ima oko 210 metara drva Kako li ce ovoliko drvo stat u kucu,i gdje ih nadjose jer ovakva ne rastu ni u Kladnju
neznam zasto ali bekamovi mi pravo idu na zivce,valjda zbog sveg silnog proseravanja!!!
J.e.b.o pare,meni se gade!
FUUUUUUUUUUUUj! koji rasipnici!
Uspješna žena, narađala je se i naradila, ima i može da troši i tačno zna šta hoće. Ja sam sve suprotno od nje.
grom vas popišo