Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema teoretske da je na cetvrtoj slici sa Danijem ovo Bar Rafaeli malo ste se zafrkali.
.... da je Barca tvoj tim, neće biti Frankov Real tim jednog jevreja:)
jalti je gabor ovaj dani alves, nije ni cudo sto pustio bradu, valja prekrit ovo lice kako zna i umije ... P.S. Fazla na s(l)jedecoj olimpijadi uzima zlato
toliko o tome da je Barca cifutski tim i da je protiv Palestine http://www.fcbarcelona.com/club/detail/article/fc-barcelona-for-peace-and-harmony-in-the-middle-east
Vecina osoba ispod 1.75 visine navijaju za Barcelonu. Ona im daje morala da i patuljci mogu uspjeti.
Fuksa kao i svaka ''manekenka''
Treba tebe dobro izje*ati
Ova je postala ocajna kako je nogirao Leonardo.
Barca zidovski klub.Ovo na slici 4. nije bar s danijem!
ljudi u španjolskoj tvrde da franco nije imao veze sa fudbalom da je to čista propaganda katalonije..vama ako je lakše da živite sa tim ubjeđenjima,otvoreno ču reći draže mi govno franca od čifutske torte,kojom se oblizuje barca i daje podršku izraelu i njegovim vojnicima..
da mi je bar ovu rafaeli zbarit
Ti si još gori od baltazara :) ko je ono drugi iza Barse, da nije Ćenifa možda? Ko ono uze ligu Evrope itd.-?
Svaka cast za link, sve objasnjeno da ne moze bolje biti..
E hvala ti drug, ja sam gori od njega što se ubjeđujem....:)
@baltazar- http://www.youtube.com/watch?v=dUk4CjGAB94 Eto ti medo informisi se, da se ne p_r_o_v_a_lj_u_j_e_s vise medju svijetom, stid me ispred tebe.. :)
Koji ti je, šta si zapjenio:)? Gdje ideš sa temom, šta ti je? Čitav svijet zna da je doba vladavine Francisca Franca bilo doba Reala iz Madrida u Španiji, što se tiče nogometa, isto kao što čitav svijet zna da je on bio fašista. Ti također očito nemaš pojam o relacijama "fašisti - nacisti - jevreji", je' da? Jednog dana, kada budeš imao pojma o navedenoj temi, onda ćeš znati zašto jedan jevrej navija za Barcu, ne za Real:)
mislim jel ti znaš uopšte kada je katalonija bila zemlja ako je bila i od kada je ona dio španije..ti momak si zaista jedan od onih koji veze o životu nemaju..