Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A hebiga kad izleti :P
tipicno ljakse eeeee bato ti tata sine
Sta je ovdje cudno? Pa "predsjednik" mu psuje u javnosti i pokazuje srednji prst i sto onda on ne bi mogao. To je u cetnotetu kodeks ponasanja u javnosti. Sto visr psujes vlascad te vise voli.
...ako vec celu RS ravnas prema Dodiku i njegovom ponasanju, ne bi bilo pogresno ni reci da cela federacija boluje od kleptomanije kad se uzme u obzir kolike su se donacije pogubile kao i po ponasanju Bakira drugog po svom imenu, ali prvog i najvaznijeg iz reda Bosnjaka... :')).
Kazu da je ovo prva psovka u Bosni u zadnjih 15 godina. Salu na stranu, stvarno je muka slusati kako je neko zgrozen psovkom a ne zivi u Bosni niko kome rodjeni roditelj nije opsovao, po bontonu naravno.
logično srpski seljaci psuju i još mu plješću
Sta je tu lose? Wtf
A dje je pecat?
neko ti ga mami pecati, usljo
Gospon Sabljić, imate lijepo rijetke zube.
Petardom hin pere
VIJEST = 0
...brate, voli naš narod 'sovku, u dna mu je upisana :)))
Al kako covjek nastavlja kao da se nije nista desilo :)