Preuzet će odgovornost
5
Balotelli zatražio utvrđivanje očinstva
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstore ,htio si curu (koja je poznata u društvu kao gold-digger ,odnosno sponzoruša) pa eto ti sad posljedice. Šta si mislio? Da ćeš je malo trošiti i da ti se to neće odbiti o glavu? E pa malkice si se zeznuo !! Mala već sad naveliko naplaćuje priču o trudnoći i fotke njenog okruglog stomačića ,a kad ti rodi dijete ,ima onda da te podere alimentacijom kao nepismen novine... Bog voli sponzoruše ,jel uvijek dobro prođu ! Ali ti si bio malo poglup da to shvatiš!!!
ovaj čovjek obično ishitreno reaguje i napravi glupost ali ovaj put je nastupio veoma mudro, svaka mu je na mjestu. respekt!
pričajte vi šta hoćete, mali nije glup kako ga predstavljaju
Test ocinstva je potvrdio sumnje nesudjenog tate Maria, naime ispostavilo se da je pravi otac djeteta izvjesni E.Dz. (26) iz Bosne i Hercegovine, inace predstavljen ondasnjoj javnosti kao fino i kulturno dijete koje slusa roditelje, dolazi kuci prije 22h i pazi na svoj dobar glas. U stvarnosti, saznalo se da je E.Dz. kockoglavi ljubitelj turbo-folk melosa uvezan sa sandzackim lobijem te da je kolekcionar MILF-ova iskoristenih i odbacenih od strane srpskih mafijasa. Ocekuje se da se Raffaella pozove na serijat po kojem E.Dz. moze ozeniti 4 milface, jer gdje celjad nije bijesna ni kuca nije tijesna... ili tako nekako.
Pa kad dopustas da te fataju na foru, citav ces zivot da ispastas, elem alimentacijom i najgore sto ce ti dijete rasti bez oca pored sebe. A ove glupace koje se sluze ovakvim stvarima, zbog njih treba zakon izmjenit.
ako bude crnče vjerovatno je njegovo :)
glupan
COMMI MAMI TI COM U STAU!!! HEJ COMI MAMA TI IMA NESTO PROVIDNO NA LICU....
pametno zbori ..ko bi rekao .... svaka cast... ali od neuglednih cura se tesko moze sacuvati onaj na koga su oko bacile, jos pogotovo ako znaju najstariji zanat na svijetu kroz visegodisnju praksu.... nas bosanski primjer vec znamo .... svu srecu zelim onima kojima se to desi nije lako muskarcima kojima imaju pare a pola mozga
Pa vi je.. spnzoruse. Vala mu je ocajna rafaela, ima lijepo tijelo al u faci seljancura zezca!
Bez milosti me kurfa nasukala na sprud :)
pa naravno.. krava starija od njega i iskusnije, zna ona kako se to radi a on jadnik sad ce je morat trpit cio zivot,, valjda ce se sad malo opametiti. :(
Ipak Balo ima i u vugla!
Ma dobro se sjeca da ga je na vakat izvadio, naravno da ce trazit DNK analizu...
Ko bi reko da i on ima mozga
Jeli moguće potplatiti doktora sa nalazima i dokazima da je Baloteli otac....?? Ja mislim da su doktori i advokati najgora g.o.v.n.a