Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbla vas australija ne treba ici medj maskase uopste.. Nisam antivakser ali ne znam koji k ko hoce neka primi ko.nece ne mora
Nisam za smrt, al ne znam koji k policija kaznjava one sto voze 200 kroz naseljeno mjesto. Ko hoće da vozi nek vozi, ko neće ne mora. Jel tako?
Ko nece taj ce ostati kuci :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I njega nece pustit da odrzi koncert. I njega ce protjerat zato sto je Srbin hahahhahahhaahhahhahhahahahahah
Eto srbima dokaz da ih ne mrzi čitav svijet, njihove izvlakuše su na svaku:mrzi nas cijeli svijet
Sam crkavaš od smijeha na svoju foru. Jadno 🙂
Ahahah ja bolesnog naroda 😂 ustvari čekaj, oni i nisu narod, Australci kao narod ne postoje, to je engleska kolonija 😂😂😂
Ovaj može haman kupit Australiju al nije bardo u glavu
Ja sam dosad tri puta čipiran. Prijatelji me zovu nekad Robocop nekad terminator. Kad se dobro naljutim samo uradim backup.
ne treba ici u australiju i tacka. nek propadnu, svakako su veliki zatvor. ko je jos vidio da se u zatvoru drza koncerti.
Primio si samo jednu..nisi dovoljno ponizan kanjo!
Jos jedna budala sa brdom para i provalijom u obrazovanju, sa mozgom velicine zrna kafe.
Fino lijepo svi sportasi, izvodjaci i dalje trebaju zaobici Australiju i ostavit ih sa njihovom ludosti. Pa kad skontaju koliko profita gube sto su budale, mozda ih ludost malo i popusti.
Sve je to zato sto je srbin…
Ko ne mora neka ne ide.
Jel neko misli da vam zele vakcine zbog neke zaraze il zdravlja ????
Mislim neki levati i dalje..
Kako se cojk zove? Ime je Klixu cojk promijeno ccc
Australija, zemlja u koju se skrili kriminalci, pobjegli od zakona, lopovi, divljaci, ubice Aboridžina, otimači tuđe zemlje i oni napravili državu pa glume ....
Za pare će i primiti😂
Zar on nije Ye?
Yaye jedino i to lijevo
ALLAH JE JEDAN NAS JE VIŠE