Zabrinuti prijatelji
0
Ashley Cole na korak do samoubistva
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ucini bar jedan.... ...pogresan korak....
Nije valjda i nju Terry opalio, gluho bilo...
!nema srece u kurvanju druze ...sto si jebo jebo si, a na kraju si sam sebe ... :D
BOLI ME KURAC STO TI IMAS SRPSKI PASOS I TI SI SAD FACA HAHAHHHAAA
Poslijee jebanjaaaa nemaaa kajanjaa i to sa 5 kurvi si bioo,pametna zena bila ti vijerna a ti jebavo sve sto ti se ponudi!!
bas tako djaba mu sve kad dusa nema mir
@hm svaka cast majstore
boli me q.rac nek se ubije... vise i ti fudbaleri, precjenjeno. sto ne postavite stotine hiljada sto planiraju da se ubiju zbog neimastine osnovnih potreba, a ovaj zbog ckapi? evo tom istom coleu zelim svu srecu ovog svijeta, al da je bolji covjek ne bih bio u toj poziciji. stoga, sto se mene tice mozes da ides u vjecna lovista. PS: ja radim 5 godina 5x napornije i psihicki i fizicki, sto on za jednu sedmicu zaradi skakutajuci s loptom po citav dan.
@ hm Idi ti rokni se, nisi ti za ovaj svijet, bice ti bolje na drugom
valjda prvo dode faza kafana,lakih zena i opijanja.on bi odma na zadnju fazu.drzimo se redoslijeda molim...
Ako se ne rokne, Ckapi je prava !!!
Sta zena uradi od covjeka..
R.I.P ako se kutarise muka... DZEKO DIJAMANT!
Zalud kesh, slava, zene , auta kad covjek nije zadovoljan . Sve dok se dusha ne napoji i nahrani nema istinske srece, sa materijalizmom se moze tijelo usrecit al ne i ruh ( dusha )... Kaze Allah dz.s: 124. A onaj ko okrene glavu od Knjige Moje, taj će teškim životom živjeti i na Sudnjem danu ćemo ga slijepim oživiti. 125. \"Gospodaru moj,\" - reći će - \"zašto si me slijepa oživio kada sam vid imao?\" 126. \"Evo zašto\" - reći će On: \"Dokazi Naši su ti dolazili, ali si ih zaboravljao, pa ćeš danas ti isto tako biti zaboravljen.\" 127. I tako ćemo Mi kazniti sve one koji se pohotama previše odaju i u dokaze Gospodara svoga ne vjeruju. A patnja na onome svijetu biće, uistinu, bolnija i vječna. 128. Zar njima nije poznato koliko smo naroda prije njih uništili, onih po čijim nastambama oni hode! To su, zaista, dokazi za ljude pametne.
SUICIDALNO???