Više ni T od Terminatora
0
Arnold Schwarzenegger gubi kosu
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja glupa vijest. A ko to ostaje zauvijek mlad?
fura se na beckama !
Ispade da se Izetbegovic, Radmanovic i Komsic ne sikiraju oko niceg jer ne gube kosu, a to nije istina :)
Kako ste samo postali zuti ... Sta nas boli uho za njega i da\'l on gubi kosu... Boze sacuvaj ... Iz dana u dan, sve ste gori ..
Jao novosti, lik ima 64 godine i poceo gubiti kosu! Ma zasluzuje odmah naslovnu stranu!
vijest je strava
najveci bodibuilder svih vremena,moja najveca inspiracija,zamolio bih osobe ispod 80 kg da ne komentarisu ovaj clanak
koji glup clanak!
Cudi me kako je ziv, sta je sve pio. Konjska sperma mu je desert bila
gubim i ja kosu jer živim u BiH.
covjek je toliko toga postigao u svom životu- najgore mi vijesti kad novinari pokusaju ljagati velike ljude koji su posteno uspjeli svi ih obozavali prozivjeli svoj zivot i onda hajmo ih pljuvati kao sto je švarci, šumaher, bekam itd oni su toliko toga ostvarili i uspjeli i naživjeli se da ti JADNI PAT.ETIČNI NOVINARU ne mozes ni sanjati navece :-)
Milioner a nosi kineske naočale. Kosa mu je opala od previše uzimanja proteina, anabolika i one tetovaže. Američki naučnici sa poznatog univerziteta u Mićigenu kažu da proteini negativno utiću na kvalitet i rast kose kao i gubljenje pigmentacije.Isto sve se odražava i na kompletan ten lica koji gubi svoju svježinu i prirodnu boju. Pa omladino samo vi uzimajte proteine i ostala nedozvoljena sredstva. Svi će vas zvati ,,Čelo\'\'.
prvo,ne znam zbog cega ste uklonoli komentar od theexpedio,to sve govori o vama... a brate ovo je previse,juce Beckham,danas Schwarzenegger,pa dokle vise,Boze imaj milosti... ova vijest je zasjenila Libiju,Irak i Afganistan zajedno...
A vi niste ni N od Novinara.
Libo me racku ba, je..b..ale vas ovakve vijesti.
prvi
jedva cekaju da nesto objave.. koje sranje -.- evo i meni otpala stidna dlakica, objavite to :)