Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aniston u zemlji cuna.
ma moze raditi sto god hoce kad nema karaktera i stida sve je dozvoljeno...to vazi za sve
ispravka: rarbg.com Potpuno besplatno, vaše je samo da koristite desnicu ruku, što češće...
A sta kažete za Nicole Aniston ? Potražite je na sljedećoj stranici: rarabg.com
Ona nikad nije bila avion za mene... Izgledam predobro, bolje nego sto je ona ikad izgledala u svom zivotu :D. Starka sad nema pametnijeg nacina da privuce paznju na sebe, nego da se skida u ovim godinama :D. Pa kako bi drugacije dobila ulogu :D. Ja to isto radim samo prilici mojim godinama i tijelu :D. Bolesno i jadno sta ce uraditi radi uloge. Nikad nije bila ni u cem, a pogotovo ne izgledom vrhunskim glumicama poput Angeline Jolie, Katrin Zeta Jones, Sandre Bullock :D Moze ona njima samo da pojede go.vno sto bi ti reko :D.
Starka na sve načine želi biti u centru pažnje (kada joj već gluma nije jača strana) Samo malo je zakasnila sa skidanjem, bar dvije decenije..!!
eee zato je bred otisao kod andje, ona se se skida pred svima kao ova bludnica...
dijepo joj vnogo ko sarmicu ta baba je za tebe avion
samo se babe skidaju, i sto su starije to se vise ku.rce jer znaju da im je proso vijek :D Aj\' bacite jednom na botox :D
zena je sranye, haha fakat
Dobar dan.. Novi unikatni motivacijski posteri svaki dan! Vaša dnevna doza raspoloženja! http://slikomania.org
Pojo bi joj g.o.v.n.o ko cevap.. Sada cu baciti d.r.k.i.c.u