Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....kada je Andja DOZNALA da su je madjari zaj.ebali...... namah je na telefon nazvala Mehku Ch.unu koja se trenutno nalazi u Saraj\'vu u zgradi ZOI\'84, te ga zamolila da joj posalje jedan EM impuls u Hungary. Kad je izaposljednji prorok Mehka Chu.na poslao EM valni talas, Andja ga je iskoristila da je pretvori u LARU CROFT.... Kad je postala (zahvaljujuci postproroku Mehkoj Chu.ni) LARA CRFOT, razvali je do temelja NAVEDENU ZGRADU iz navedene prevare sto se i vidi na NAVEDENOJ SLICI....
Cekaj malo, hocemo li joj mi prodat Vijecnicu ili Vjecnicu? xD
hahaha ovi se u madjarskoj na Karajlica furaju :)
sića bleeeeeeeeeeeeeee
hahahaha vidi se da je balkan blizu i madjarima :D:D:D:D
Nakon što su ga upoznale tvoja mama i seka,a ti i tvoj tata ste virili kroz ključaonicu i jedan drugom dudlali
u sarajevu cemo joj prodati vjecnicu...
A sta ako ne htijedne kupit ciglu?
Bome je presvukla ona nas sviju. Satro dosla da pomogne, a snima film kako je Mladic volio te zene pa ih je zato silovo... Naivan je ovaj stari zeljezni most. Svaki dan ga predjem dva puta na istu foru.
Ovo ko iz top liste nadrealista :D
Hahahaha
Hosh kupiti ciglu :D
JA nju nebi prevario vec bi joj jos i platio da je onako muski trehnem. ;-)
Necemo mi nju prevariti u Sarajevu,vec cemo je na prevaru zguziti, nek i ona osjeti sta je Bosnjacki feslija Hasim.
Hahaha, sta je tek ceka u SA...