Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ima kod mene mjesta na kaucu za sve. ako celjad nisu bijesna....
Al\' u zadnje vrijeme imate glupih naslova to je katastrofa..a tek tekstovi..čuj navode u čemu je bila, koga boli dupe od čega su joj čizme i kaput !!..žena se ne smije ni porodit a da ne počne bombarodvanje komentarima na osnovu izgleda na sve strane..i ove poznate ličnosti umjesto da se brinu kako će odgajat djecu oni se brinu za izgled grudi i ne znam čega..pa gdje ode ovaj svijet..
ma angelina ne brini se jos uvijek si sexy
ko josh gleda sise :D
ona se o sisama zabrinula a crna mala ne raste
Ovo joj crno dijete nista ne raste, evo vec tri godine izgleda isto. A ova bijela raste ko iz vode! Treba osnovati udruzenje za zastitu male Zehre!
koja,ona crna? jes jes ista babo
ona mala ista caca joj, onaj kako se zove, onaj Pit
predlazem da neko nepristrasan, na primjer ja, izvrsi strucnu provjeru crvstine i oblika njenih grudi :-))))))
ako nije zadovoljna sikama pa nek\' ih mijenja,lako mi je za nju!!!!!!!!!!
Upala k\'o kauch....
jadnica,osusila se.