Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde malo pljujte po Andji. Nije lako kad je jedna osoba globalno bitnija i korisnija od svih Bosanaca zajedno.
a zasto bi to bosanci pljuvali po Andji ?
@GratefulDead Pogledaj komentare. Akademski i dzentlmenski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo je to što posjećuje, ali se uvijek nađu krmci i krmače da istresaju ovdje svoje komplekse k'o vreću govana.
Angelina je heroina danasnje civilizacije. Ne postoji svjetsko zariste i stratiste a da ga ona nije obisla i pokusala nesto da uradi . Nije kao ostale svjetske zvijezde da se izlezava i uziva po bjelosvjetskim mondenskim destinacijama. Ona ovo ne radi da bi reklamirala , jer njoj reklama ne treba. Ona ovo radi iz srca. Mnogo volim ovu zenu.
Anđeo Anđelina. U toku rata kletva je bila "Da Bog da da ti kuća na CNN u bude". A sad bi kletva za jednu državu ili narod mogla biti "Ako Bog da ti Anđelina u posjetu dolazila"
Svaka njoj cast ,zena gdje sve ode ja ni u snu ne bih smjela.
U neku ruku iritiraju me ovakve stvari. Odlasci drzavnika i raznoraznih likova na godisnjice u Srebrenici, posjete izbjeglickim logorima, itd. Sto je svijet dozvolio da se uopce dogode tako stravicni zlocini? Sta sad imaju svi ti ubijeni i ove izbjeglice od tih posjeta i preseravanja? Sto se to uopce dogodilo, kako se dopustilo da se to dogodi?
Velik kesh se vrti na njima u zemljama koje to znaju
Sad ce ona sleper sirijske celjadi da usvoji...
angelina.... a da javno kažeš da je amerika izravni krivac za ratove dolje?
vene vece od mojih na kurcuu
Pricajte vi o procentima lagano Bosnjaci zagospodarise 100% Bosnom i Hercegovinom
Ovako su ubilazili i nas Bosnjake devedesetih po logorima i bacali nam hranu ko zivotinjama