Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle više?
svaka cast!
cak noris je usvojio andjelinu :P
kada bi bilo vise na svijetu Angelina Jolie,ne bi bilo siromasna ni gladi,i kada bi svi ti milioneri barem dali mali dio svojeg novca svake godine,svijet bi bio bolje mjesto..Stvarno je divna,a takoder je dizajnirala nakit koji ce se prodavati u dobrotvorne svrhe za siromasnu djecu..Svaka joj cast!
Uzimam mis.....uzimam tastaturu zabacujem preko stranice kad mi izleti reklama maggi preko pola ekrana .....pa dokle vise majka mu stara USVOJI MENEEEEE
jjel dosta više xD
Na svako jedno dijete koje ova narkomanka usvoji dođe 10 djece koju njeni holivudski prijatelji ukradu i prodaju.
malo me brine sto nije nikog usvojila u bosni dok je snimala film.