Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa plešu i Bred i Anđelina, oni sve rade kao i mi... i kake i razmnožavaju se...
izgledaju malo mutavo al haj ocekivao sam angelinu na stolu
ciganluk, nije ciganluk, srpsko, nije srpsko... ja sam se opet ismijala :D i ove godine su me brangelina par pozitivno iznenadili! ne dizu nos, a s obzirom na to sta su sve uradili u zivotu imaju i pravo na to. ocekivala sam vise komentara sa nasim humorom o njenom cupkanju, a opet ista prica sa ljudima ogorcenim na sve oko sebe!
Cisti ciganluk, al\' hajde ovaj Serbedzija je sad valjda iz Hrvatske..Kako god, glupost..
Gdje me nadje, pa de ne popij!! Rade Serberdzija je kralj, covjek zna zalomiti uz trube a zna i sevdalinku zapjevati sa Amirom Medunjanin. Trube u sred Holivuda, to tebra :)
Taman uzivao u dobrim komentarima kad emina, e stvarno ti dismr iz usta dobro onaj rece zagadi zrak. Nacistkinjo
cepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
He-he, pa naravno! Bez nase trube i ajvara se ne moze!!!!! Zumba-zumba, zum-zum,-zum...Srbi su sjajan narod!
HVALA ZA VIDEO!
nestade mi komentar a nije bio uvredljiv, ipak cu na dnevnik.hr.tamo se smije reci da je ovo srbijanska ciganska muzika.
imenjakinjo, svaka cast , u potpunosti se slazem s tvojim komentarima na ovaj clanak trubaci mene podsjecaju, uvijek, samo na jedno.....c.e.t.n.i.k.e. al sta zna mutavi bosnjo....ubale se blejeci u srpske satorske pjevaljke , kao da nikada zensko nisu vidjeli
Lomiiiii ga Angelinaaaaaaa
@jadno biti ponosan na ratnog zlocinca je dovoljan dokaz tvoje intelignecije i manjeg dijela Srbije!
ne postoji vise snimak na ovom portalu, kako cu ga naci na youtube znal ko ?
Za dobru atmosferu bila je zadužena šljivovica.
Srbi imaju nasto biti ponosni i uzivaju u tome a ne ko prodane duse poturice koji nista svoje nemaju pa su ponosni na turke, zalosna vam majka bila. Da vam djedovi nisu prodali vjeru ponos i cast sada bi i vi imali nasto biti ponosni.
jao sramote