Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Andja je prava dama bilo mršava ili debela pa vi pišite što hoćete...
Svaka im čast,baš fino priušte djeci onoliko vremena koliko slobodno imaju,predivni su svi,najljepše želje...
. . jos samo da predju na islam. .
A jesu piskili i kakili ?
pa da ti nisu poslali umro bi od gladi konju jedan
u pravu si, sad za sad jeste ali ce se to vrlo brzo promijeniti u nasu korist
Brought to you by lifeless smelly worms called paparazzi...
Čitam vase druge vijesti,pa sam prijatno iznenadjen korektnim komentarom ,,gospodina,, ,,rzbrzotrza,,.Vidi se da je gospodja anoreksicna pa e zato morala da predje na ,,jasle ujedinjenih nacija,, da ne troši bredpitove pare.treba i njemu nešto da ostane za stare dane.Cuvajte se dijeco Ekvadora da vam ne pošalju kekse iz 1947 godine,kao sto su nama slali. Najbolja su bila tzv ,,trumanova jaja,, Od njih je najbolja kajgana,pa jos kada se istrese na tanko narezanu prsutu,uzivaj do jutra, Puno pozdrava ,,rzubrzotrzu,, odoh kod moje ZORICE . .
Ih, zauzeli plazu. Jest mi to nesto. Snježana i Milorad Dodik sa djecom zauzeli cijelu Republiku Srpsku.
pa bosna je srpska vise nego tvoja glupko hehehehehe,
dobar si ti srbin, ipak priznajes da si bosanac, hehehehe
VIDIO legendo :)
Kako se vidi po slikama, meni je najdraze dijete ovo crnche, j.e.b.e.s ga kad sam dobar ko hljeb, a Andja me unisti covjece, pojede mi bubrege sa ovom blijedolikom djecom, ja ne mogu podnijeti da imam djecu sa njom, volio sam samo Jenny Aniston, zato najvise patim crnche, ono jedino razumije moje boli, nekako se s njim osjecam najbolje j.e.b.e.s me kad sam dobar ko hljeb!
ja sam jednom vidio plazu
Uh, sto je ovaj Brad opet postao dobar! :)
Tanka si Andjooo, moja baka rodila desetero djece
jok u neumu ce na ambasador dekama heheheheheh,gdje su sada zene srebrenice da ih napuckaju,nesto andja postala omiljena hehehehehe