Dizajniranje trajalo godinu dana
1
Angelina Jolie dobila prsten vrijedan 250.000 dolara
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brad ozeni mene, lijepa sam Boga mi!
Taj prsten je zaradila na \"zemlja krvi i meda\"...ako se stigne vjencati,ako se prije ne raz.ebu...
Ljubomorne duse mogu samo da mi ga puhse
Ocajan si. Zelio si komentarom oslikati psihologiju zena i istovremeno ih ismijati, medjutim nisi ni svjestan koliko taj komentar odise tvojim licnim kompleksima. Nisu zene krive sto tebe niko nece!
Joj da je meni dobiti prsten pa makar bizuterija, da mi se udat vise....
nece ona dugo isto je zivi les
A sta to ko ona prije ovog filma nije bila poznata,nije imala para uopce ? Ajde ba goni kopat njivu kad nemate sta pametnije radit.
trebo sam se i ja vjencat, prsten kupit, napravit dijete, al hebaji ga nemam od cega, a nju nije stid pokazivat vakav prsten a glumi dobrotvora
jest sama sebi kupila od filma 100% kako to da se prsten pojavi tek poslije filma i vjencanje sad skupila malo love pa moze i prsten i vjencanje od filma ko kuca
Ma jeste sebi kupil...mislis Brad ce dati tolike pare za nju ...Andina propganda!!!
sta ti je ,pa nije ona sebi kupila prsten
jel to ona sto se izgladnjuje da ukaze na gladnu djecu u africi?
sad ce kukavelj da navali
kako je nije sramota,mogla je pet dzamija na 24% bosne napraviti za te pare hehehehehe