Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da se radi o ovako velikoj porodici i treba im citav voz. ;) Prestatka porodica.
svoj voz imaju, ej!
ja jednom do teslica iso i bio sam u autobusu.. isto ko da sam citav autobus iznajmio, al se ne sjecam da je iko o tome pisao..?!
hahahaah :D
Počeo Bred Pit, a prestao Pit Sampras!
Brad Pitt dobar k\'o \"Dobar dan\"! :)))
Najcesce upotrebljen termin novinarstva je \"rekao je izvor blizak paru\" (kada se radi o tekstovima slicnim ovom).
vOOOz ili vAAAz? Jeli glOgol vOziti ili vAziti? jel se bred i njegova dromfulja vOze ili vAze?
Obogatio kao ono doš\'o do para?
Ne znam zasto neko jos uvijek zivi u zabludi i misli da je obrazovan covjek jednako odmah i bogat covjek. Od nauke se rijetko ko obogatio.
jos jedan dokaz majorizacije nad Hrvatima!
VALA ANDJO POŠTENO DA TI KAŽEM VIDIO SAM TE NA SFF ... E VALA BI TE JA ISKLAMFO NEBI TI BREDA POGLEDALA VJERUJ MI ANDJELE MOJ
ti hoces da kazes da je normalno da ova teksaska ravaku koja ima 2 razreda osnovne skole ima vecu platu od npr. doktora
Oni imaju vooooooz, a mi se po troje guramo u taxi :)
ma ko bi lude engleze i skote sprijecio da ne navale u odvojen kupe samo za andju. vjerujem da bi se voz prevrnuo pod stampedom. tako da i nisu imali drugog izbora osim da iznajme cijeli voz.
Kao vi se ne bi, kako to kazete, preseravali da imate koliko i oni. Ma dajj, ljudi posteno zaradili neka posteno i trose. Oni su meni bas glumci dragi oboje :))
po meni je ovo cisto prese.ra.va.nje, moralni sunovrat drustva gdje su zarade fudbalera i glumaca toliko precjenjenje da ce jednog dana sve otici u helac