Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de malo komentarisite pametnjakovici vidim da ste pokupili svu pamet na svijetu
\"sve vrijeme\" je jedino ispravno...htio si da ispadnes pametan, a ono...
Jedina razllika između CG i BiH,a to je da će se CG uskoro zvati GORA RUSIJA, jer sve vam rusi pokupovaše što vrijedi,nažalost.........,al sad ozbiljno fakat vam je liijepa zemlja, bila sam tamo..
jesu li ovo angelina i brad bili na pranje mozga srpskih lobista o vjecnoj srpskoj zrtvi? sve kazuje da jesu...ovaj divni bracni par je toiso u gnijezdo srpskog fasizma i cetnistva, treba ih obavjestit o tome jer oni to ignorisu!!!
razlika izmedju BIH i CG je k\'o Bog i šeširdžija... (L) CG(iskljucivo JUG) :D
a sto nisu kod nas odmarali ,sta nama fali, imamo i mi hotele. mogli su u nasem Neumu naci kaku sobu u Metalurgu ili u privatnom smjestaju nista im nebi falilo.
normala kad su ih odjeba.li iz sarajva nije bilo mjesta,predsjednicki apartman rezervisan za naseg brata turcina erdogana,a nek angelina i bred laganica u budvu idu,kad nema mjesta u sarajvu ima u budvi
\"...SVE VRIJEME...\" ???????????? valjda svo?
evo brko od kake kad vec nece te da objavite http://www.source.ba/clanak/69555599637/%E2%80%9EBrko%E2%80%9C%20stigao%20na%20velike%20ekrane
Namazani Crnogorci, na nama se sazalijevaju, a oni pare klepaju, ko je kriv Bosancima kad su gl-upi.
..............Ovo fakat više graniči sa glupošću,i to sve \"EKSKLUZIVA DO EKSKLUZIVE\", popustite više,da hoće više otići kući, pa da nečitam o njima,znam da nažalost ima mnogo maloumnika kojih sve interesuje te šta su jeli, kako su spavali,šta su sanjali i tako to..to je baš maloumno više..........vi ste opsjednuti sa njima ko da su sa druge planete,ohladite malo!
je8u se ko stuke
Sta vam je, stvarno ste dosadni sa njima, koga briga, sta su oni bolji od ostatka naroda, koga briga sta jedu i sta im se svidja il ne svidja!
ma ja neka se odmore od jada i bjede...ccc
dosadni ste vise ,dajte ba boli zas briga vise za njih bili ovdje pa sta