Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto niste postavili slike svojih zena pa da njih komentarisemo?
Kada novinarstvo spa'ne na te grane da ismijava fizicki izgled osobe koja je galvanizator svijetskog poredka i ekonomija, onda covjeku dodje da se postidi svog izbora novinskog portala. Jel vas stid??
Konacno i jedna normalna osoba;)))
OVO NI PAPA FRANJO NE BI S.P.R.Č.I.O...
Sta je cudno?Ovdje se ismijava svako,imala 20est,40est ili 60est. Ne gledajuci sto je najmocnija zena svijeta,i ona je na kraju samo zena. Dodje mi zlo od kletih moralista...
Angela Merkel doktorica je fizike. A Vi ste krajnje neduhoviti i neprofesionalni. Vi ste, kao autor/ica teksta FUJ. Objavite sutra slike Vaše majke ili nane / bake....
Neukusan tekst, neprofesionalan.
haha klix, vi joj mozete samo da pljunete po prozor! najmocnija zena na svijetu je andja, kako izgleda ne mijenja tu cinjenicu! moroni!!!
Otkud'joj pare,mislim kriza je.
Obalio bih joj sisu
sram vas bilo, da je kakava kurwica tipa twilight i rihanna, sve u hvalospjevima bi o njoj pisali. sprdate se sa starijom ženom, imate li vi majke ccc
@Sarajka Vec je sredjeno ne se sikirati A oni ovoj dami mogu samo da zavide,Njezina jedna dlaka na glavi vrijedi vise od njih komplet u klikxu dobro su rekli klitoris novine A zena sasvim solidno i lijepo izgleda za svoje godine a nije ni izgled toliko bitan bitno je da ona ima u glavi,zena skolovana pametna sa svojim muzem na odmoru a gdje su njihove zene dali znaju sa kime one idu na odmore. Svoje frustacije prebacuju na druge da bi sebi olaksali Zalosno na sto je spalo ovo nadri novinarstvo
Sad samo da neko forvarduje link na ambasadu njemacke pa da dobijete po nosu i jos se javno izvinete. Upravo trazim link da to licno uradim. Gadovi jedni.
baba pornicara
lijepo se smijati tihicu, a ovom drugom "gargamelu" nije, jer je ko zena. tipicno balkanski, nikad necemo shvatiti da ne treba ismijavati niciji izgled. p.s. tihica sam uzeo jer njega ovdje oslovljavaju sa gagamel kao i ovu.
Jao bruke i članka. Žena drma svijetom i može joj se da izgleda kako hoće (a u svojim godinama je sasvim ok), jer ima moć, pamet i svi se ipak na kraju jedino toj "babetini" molimo za pare kad presuši. Da je pametna pa nas sve od.hebat i vize doživotne uvesti posebno ovakvim likovima koji komentarišu na ovaj način. Pa pogledajte svoje supruge ili majke pa se usudite. Bljak. Ne znam jesam li išta gore pročitao u životu.
Ja kur*a od portala