Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda hahahaha
Pokusavam da se ufuram u seriju Andrija i Andjelka, da probam shvatiti sta je tu duhovito. Isto ko da gledam hrvatski na silu humor - Nasa mala klinika, Bitange i princeze, Nad lipom 35 i ostalo. Istina i Lud zbunjen normalan je glup humor kao i Viza za buducnost. Jedino sto je duhovito i zanimljivo je emisija Pljiz sa Mickom Ljubicicem koji zajedno sa novinarom lista Danas onim Zaneticem ismijava Aleksandra Vucica i njegov rezim
Fakat ne kontam sta ovaj lik je toliko duhovit, zanimljiv, Andrija i Andjelka neka fora tu? Mislim nije mi jasan sta je tu zanimljivo i duhovito. Debilizam ko i hrvatski humor. Drzavni posao, betparacke (bet smaracke) price, i drugo mi je teski debilizam. Kao i humor kojekakvih influensera i YouTubera. Naprosto inflacija duhovitosti, svako hoce preko noci slavu
Možda je kod mene neka dijagnoza u pitanju,al ja se ovom čovjeku mogu ismijati do suza...
Iako je dobar glumac , ovo je DE BI LI ZAAAAM
Sta drugo preostaje. Maska, rukavice, granap, paketic pive, dezinfekcija i udri brigu na veselje. #ostani kod kuce#
Totalno neduhovit i isforsiran tip.
Dobar tip.
ne kontam? sta je ovdje poenta? simpatican? ko je ovaj?
Uopšte,lik je interesantan kao intermezzo.
Tcija... Sad ćemo svi da se glupiramo to na fejs, tviter, i kao cool smo.,
Nikada mi nece biti jasno sta ljudi vide u ovom liku.... pokusao sam da gledam skoro svaku njegovu seriju i mogu reci da je veci odron od naseg pa cak i od naseg "Lud zbunjen normalan"
@BuZZ135 pa dobro nemaju svi mogućnost da ukapiraju fazone , čim si gledao "skoro svaku njegovu seriju" , što li si gledao ?
auuu vesa sto mu ga spusti lagano ahaha😄😄